Üdvözöljük!


Cégünk 2023 januárjában, sok éves tapasztalattal a hátuk mögött alakult Füzesi Krisztina és Füzesi Zoltán közös családi vállalkozásaként. Tevékenységi köreinkre elsősorban a kreatív alkotás jellemző, legyen az egy szép, professzionálisan megalkotott kert vagy egy technikailag csúcsminőségű és esztétikusan elkészített fotósorozat vagy videófilm egy eseményről, termékről vagy ingatlanról. Elsődleges cél, hogy a megrendelő és magunk elvárásainak is tökéletesen megfelelő, kiemelkedő minőségű, egyedi termékeket hozzunk létre.

Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink bármelyikén!

Szolgáltatásaink


Generál tervezés, kerttervezés, tájtervezés, közterek, közparkok, egyedi tematikájú játszóterek tervezése és egyéb szakági munkarészek elkészítése. A tervezési referencia anyagainkat és munkáinkról bővebb információkat a https://gaiakertmuhely.hu oldalon találhat.
Céges bemutatkozó anyagok, kisfilmek ingatlanok értékesítéséhez, bérbeadásához. Esküvők, koncertek, baráti összejövetelek, sportesemények, riportok és egyéb szervezett rendezvények is filmes emlékké formálódhatnak a kezünk alatt, zenével megkomponálva, highlight összeállításban. Referencia anyagainkat és további részletes információt a https://moksavideo.com oldalon találnak.
2007 óta foglalkozunk hivatásszerűen a fotózással, professzionális felszereléssel és töretlen lelkesedéssel. Ha esküvő vagy más esemény rögzítése a cél, munkánk fontos része a spontaneitás, a természetes pillanatok megragadása és technikailag magas szintű rögzítése. Képeink nincsenek agyonretusálva, trendi mód kifakítva, átszínezve hacsak nem kifejezetten kéri ezt a megrendelőnk. Valósághű ábrázolásra törekszünk, amely meg tudja idézni egy esemény hangulatát, sodrását, visszaadja egy személy karakterét, érzelmeit.

Ha műtárgy-, ingatlan- vagy kereskedelmi termékfotó elkészítése a megbízás, próbálunk a célnak minél jobban megfelelő, precízen elkészített, nagy felbontású felvételeket prezentálni az ügyfeleinknek. Hévízi stúdiónkban több megoldásra is van lehetőség de mobilstúdiót is be tudunk rendezni egy adott, tőlünk távol lévő helyen ha a fotózás tárgya kevésbé mobilizálható ill. stúdiót is bérlünk ha erre szükség lenne.

A fotózás számos területén jelen vagyunk, legyen az esküvőfotózás, portré fotózás, egyházi szertartások fotózása, jegyesfotók, családi fotók, páros fotózás, ingatlanfotók, szállodák, apartmanok és szálláshelyek bemutatkozó anyagai, enteriőr, műtárgyak, ékszerek fotózása, reklám anyagok fotózása, baráti rendezvények megörökítése, de a néhány perc alatt elkészülő és elvihető igazolványképek, vízumfotók készítése is benne van a repertoárban.
A fotós munkákról többet és referencia anyagainkat a https://moksaphoto.com oldalon tekinthetik meg.
Már meglévő ügyfeleink részére folyamatos szaktanácsadással, oktatással, fejlesztésekkel, karbantartással állunk rendelkezésére. Saját felügyeletű, bérelt szervereink biztosítják a weboldalak folyamatos és biztonságos működését.

A teljesség igénye nélkül, néhány referenciánk itt látható:
  A fent felsorolt portálok teljes elkészítését, kiépítését és folyamatos fenntartását a FotoPlant Kft. végezte és végzi a mai napig.
Vegyes technikájú, kézzel készült grafikák, mesékhez, természetvédelmi információs táblákhoz és egyéb célokra.

Kik vagyunk?

Füzesi Krisztina

Füzesi Krisztina

Cégvezető, okl. Tájépítész
   
Beszélt nyelvek
  • Magyar, angol, német
Kapcsolat
Füzesi Zoltán

Füzesi Zoltán

Cégvezető, okl. szoftvermérnök, fotográfus
   
Beszélt nyelvek
  • Magyar, angol, német, spanyol
Kapcsolat

Kapcsolat


FotoPlant Kft.

 

Adószám: 32186619-1-20
EU Adószám: HU32186619
Cégjegyzék szám: 20-09-078583

Cím: 8380 Hévíz, Széchenyi u. 32/B.
Mobil: (+36) 30 556 5391
Mobil: (+36) 30 972 7747
Email: fotoplantkft@gmail.com